Zombie se vrací: The Last Stand 2

Ano, je to tak, zombie znovu útočí. Pokračování již dříve recenzované hry The Last Stand se nese v duchu předchozího dílu: opět musíme bránit barikádu před nelítostnými nájezdy zombií. Pokračování jich přitom slibuje o 50% více, k tomu pár nových zbraní a také několik nových lokací, kterými se musíte probojovat.


Vedle opravování a hledání zbraní a přeživších musíte nově hledat také zásoby, které vám umožní cestovat mezi městy. Vaším úkolem totiž je dostat se za 40 dní do města Union City, kde vás čeká záchrana.


Novým hracím prvkem jsou pasti. Před každým útokem můžete mimo vyzbrojení svého hrdiny a jeho pomocníků také rozmístnit po hrací ploše pasti, které vám boj se zombiemi usnadní. Zatímco past na medvědy nešťastnou zombii zastaví a umožní vám ji pohodlně rozstřílet, mina ji sympaticky rovnou celou roztrhá na cucky. Nádoba s plynem udělá v podstatě totéž, je však nutné ji nejdříve rozstřelit, o což se ovšem téměř určitě postará některá zbloudilá kulka hned na začátku levelu - nádoby s plynem jsou tak téměř k ničemu.


Druhý díl hry The Last Stand nenudí a díky novým hracím prvkům vám poskytne opět nějakou tu hodinku zábavy. K tomu přispívá i poněkud vyšší obtížnost hry.

Žádné komentáře: