Správce hotelu: Jane's Hotel

Hra Jane's Hotel patří do škatulky her typu time-management. V této hře se staráte o chod hotelu. Musíte obsluhovat své zákazníky: předávat jim klíče od pokoje, nosit kávu či noviny, uklízet, zalévat květiny a další. Za tyto činnosti získáváte peníze, přičemž za rychlejší služby jich dostanete více. Pokud naopak nestihnete zákazníka obsloužit v časovém limitu, o peníze přijdete a zákazníka můžete ztratit.


V každém levelu musíte získat určitý obnos, abyste mohli postoupit dále. Zatímco první kola jsou spíše zahřívací a slouží k objasnění principů, později začne přituhovat. Za vydělané peníze si totiž můžete nakoupit další upgrady hotelu (televize, jídelní stůl.. ) které vám následně umožní vytáhnout ze zákazníků více peněz, avšak zároveň vám přidávají další činnosti, které budete muset stíhat.


V pozdějších úrovních tak budete muset své kroky více plánovat a být stále ve střehu. Důležité je také vědět, že můžete najednou provádět více činností. Pokud například ponesete jednomu zákazníkovi kávu a objedná si ji někdo další, můžete na něj kliknout také a obsloužit tak dva zákazníky současně. Ušetříte tím cenné sekundy.


Přes místy hektické tempo je hra je vyloženě pohodou záležitostí a zaručeně si u ní odpočinete. Zamrzí pouze skutečnost, že plná verze hry umožňující postupovat přes tři další hotely s novými upgrady až k vysněnému pětihvězdičkovému hotelu je placená. Pokud se však nerozhodnete si koupit si plnou hru (nebo si ji upirátit), vydrží vám jistě nějakou tu příjemně strávenou hodinku.

Hru si můžete zahrát zde.

Žádné komentáře: