Vítejte na mém blogu!

Kdo jsem? Pro účely tohoto blogu příležitostný pařan počítačových her. A to ne jen tak ledajakých, ale těch krátkých, často webových či flashových. Mým žánrem je tedy tzv. Casual game.

Tyto hry mají oproti těm klasickým několik výhod:

Krátká hrací doba

Neztratíte jimi dny, týdny či měsíce (tímto zdravím hráče WOW :), ale ukrátíte si jimi třeba jen pracovní přestávku, čekání na to, až se vaše drahá polovička patřičně ustrojí do divadla, nebo jen příjemně strávíte večer po těžkém dni v práci.

Lze se je snadno naučit

Krátké hrací době odpovídají i jednoduchá pravidla, která lze snadno a rychle zvládnout.

Nadprůměrná hratelnost

Také s nostalgií vzpomínáte, jak jste se bavili u starých her, jaké už se dnes nedělají? Vyzkoušejte některou hru z tohoto blogu, možná budete příjemně překvapeni.

Častěji takovou hru dohrajete do konce

a to dřív, než vás přestane bavit. Zůstane vám tak hřejivý pocit po dobře vykonané práci. A můžete se třeba hned pustit do nějaké jiné, protože:

Velmi často jsou zdarma

Zahrajete si na počítači občas karty nebo hledání miny? Pak tento typ her již znáte.

Po dohrání takové hry často zůstane v člověku pocit, že se najednou nemá čím zabavit.. her tohoto typu je totiž na internetu sice mnoho, ale ty kvalitní musí člověk hledat. A právě proto jsem se rozhodl založit tento blog. Na rozdíl od ostatních webů zde najdete pouze ty nejlepší a nejzábavnější. A pokud máte jiný vkus než autor, nebo vám nabídka v tomto blogu již nestačí, můžete vyzkoušet průběžně aktualizovaný rozcestník, kde naleznete odkazy na webové stránky herních studií, které hry tohoto typu vytvářejí, a můžete si tak vybrat sami.

Tolik tedy k účelu tohoto blogu. Přeji vám příjemnou zábavu.

Autor

Žádné komentáře: