Život na farmě: Farm mania

Time-management s farmářskou tematikou - tak by se dala charakterizovat hra Farm Mania, kterou si dnes představíme. Hlavní hrdinkou je Anna, která převezme malou rodinnou farmu, aby ji proměnila v efektivní, dobře prosperující kapitalistickou mašinérii. Jak moc bude ve svém bohulibém snažení úspěšná, záleží pouze na vás.


Hru začínáte s málem - společnost vám dělá zpočátku pouze děda (obdoba pokojské ze hry Jane's Hotel), který dovede čerpat vodu ze studně a v pozdějších fázích hry rovněž obhospodařovat pole. Vodu potřebujete k tomu, abyste mohli pěstovat plodiny, které se stanou vaším prvním zdrojem příjmů.


Po ukončení každého levelu si budete moci svoji farmu vylepšit, ať již nákupem nových typů plodin či zvířectva, nebo prostřednictvím upgradů, jako jsou lepší nástroje, vozidlo s větší kapacitou (abyste vyprodukované zboží prodali, musíte jej naložit a odvést do města) a podobně. Časem přibudou rovněž hospodářské budovy, které vám umožní produkovat dražší výrobky. Vždy po několika level vás čeká také krátká mezihra, kdy musíte na obrázku najít a označit všechna zaběhnutá zvířata. Pokud to stihnete v časovém limitu, dostanete finanční bonus.


Hra Farm Mania je příjemná odpočinková hra, zamrzí jen fakt, že volně stažitelná verze je omezena celkovou hrací dobou 60 minut. Pokud chcete hrát déle, musíte si ji koupit nebo upirátit. Tak či onak vám poskytne několik hodin příjemné zábavy.

Hru si můžete stáhnout zde.

Žádné komentáře: