Další zabíjení zombií: Died Hard

Dnes tu máme jednoduchou variaci na téma zabíjení zombií. Ve hře Died Hard se ocitnete v roli drsňáka s kvérem, který má za úkol pobít v místnosti všechny zombie. Po vyčištění místnosti se otevře výtah, který jej odveze do dalšího poschodí, kde na něj čeká ještě více zombií. Prosté a přímočaré.


Aby hra nebyla až tak jednoduchá, budete v průběhu boje získávat zkušenosti a při přestupu na další úroveň si budete moci vylepšit některou ze svých vlastností (odolnost, rychlost či účinnost střelby a rychlost pohybu). V podobně spartánském stylu je vyvedena i grafika, za zmínku zde stojí snad jen zdařilé ztvárnění krve, která zůstává po rozstřílených zombiích. Na vyšších úrovních tak po sobě budete zanechávat červeně vymalovanou podlahu.


Plusem hry je rovněž možnost zvolit si ovládání, autorovi recenze se nejvíce osvědčila kombinace klávesnice (k pohybu) a myši (k zaměřování a střelbě). Hra se řadí mezi ty nekonečné a nelze ji dohrát do konce, což možná některé z vás zklame, na druhou stranu se však dobře hodí k ukrácení krátké chvíle.

Žádné komentáře: